先日、JR橋本駅北口からイオンの駐車場入り口方面に歩いた所に在る「とり鉄橋本2号店」さんに行ってきました。
理事メンバーと、中央会の当組合担当との6人で予約させてもらい、ちょうど6人席の個室テーブルに案内してもらいました。
今回は事前に飲み放題付きのコースをお願いしていたので、理事会を済ませた後にコースのスタートをお願いし、テンポよくコース料理を提供していただきました。
![とり鉄橋本2号 001 イオンの裏手で道路の向かいに在るビルの2階です](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/307ee076b508bd3a89c2320e2da43ca3-550x412.jpg)
イオンの裏手で道路の向かいに在るビルの2階です
![とり鉄橋本2号 004 食事の前に資料に目を通し理事間で意見交換](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/334c20e9d72312df0eebb04870723825-550x412.jpg)
食事の前に資料に目を通し理事間で意見交換
![とり鉄橋本2号 008 前菜3点盛り](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/ef3c1902f302c73185d3553cc4ab2c68-550x412.jpg)
前菜3点盛り
![とり鉄橋本2号 007 鳥だし豆腐 ほんのり甘みを感じます](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/cc0dbf59f1029b3f153c95a550ca11bc-550x412.jpg)
鳥だし豆腐 ほんのり甘みを感じます
![とり鉄橋本2号 014 定番の枝豆はビールのお供](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/91caf639f477d8bfede4457eded391d6-550x412.jpg)
定番の枝豆はビールのお供
![とり鉄橋本2号 011 ポテトフライにはケチャップをお願いしちゃいました](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/af18359392ea6749572c94f8ece9a3a4-550x412.jpg)
ポテトフライにはケチャップをお願いしちゃいました
![とり鉄橋本2号 018 ちゃんと野菜も食べなきゃね](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/aff715b96307f90252d0231d25b6f53c-550x412.jpg)
ちゃんと野菜も食べなきゃね
![とり鉄橋本2号 020 子供から大人まで人気のサーモンでカルパッチョ](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/a65ae40d31e73ff99b0c90b0f8421d03-550x412.jpg)
子供から大人まで人気のサーモンでカルパッチョ
![とり鉄橋本2号 021 ウコッケイ卵焼きはふっくらでコクありでした](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/b766c9b1371a41a938110337d3d884d4-550x412.jpg)
ウコッケイ玉子焼きはふっくらでコクありでした
![とり鉄橋本2号 023 ここまで引っ張って串が来ました~](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/804f2c0fe21368edead6209ad85148a4-550x412.jpg)
ここまで引っ張って串が来ました~
![とり鉄橋本2号 025 今度はチキン南蛮!](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/1ae52018008860d66d5a02a96b14f15d-550x412.jpg)
今度はチキン南蛮!
![とり鉄橋本2号 026 ちょっと変わった串来た~](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/9959b2534fe8df6facb2b04f654f3485-550x412.jpg)
ちょっと変わった串来た~
![とり鉄橋本2号 027 鍋は塩とチゲから・・・今回は塩をチョイス](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/13dda4c8db31ee5834eae11149478dcb-550x412.jpg)
鍋は塩とチゲから・・・今回は塩をチョイス
![とり鉄橋本2号 029 鍋の〆にご飯投入](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/3c88399330542b28c5611ce560f96e9a-550x412.jpg)
鍋の〆にご飯投入
![とり鉄橋本2号 033 デザートに冷凍の果物登場](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/89ee83f634447e528fedcae41dd404a9-550x412.jpg)
デザートに冷凍の果物登場
![とり鉄橋本2号 032 参加者記念撮影](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/cb0ede3fe58997bea5ed5b48b08fd8ec-550x412.jpg)
参加者記念撮影
![とり鉄橋本2号 035 〆の挨拶は私が・・・](http://www.e-jimu.jp/stationery/wp-content/uploads/2018/06/9e5401e54a74cee65b8ce18a8d386291-550x412.jpg)
〆の挨拶は私が・・・
品数・ボリューム・味 ともに納得で、料金もリーズナブルでした。
普段は橋本駅近辺で食事・宴会されている方も、たまには少し歩いた所に行ってみてはいかがですか?
とり鉄橋本2号店さんはオープンが今年3月末の新しいお店ですから、店内もきれいですしお勧めですよ~
(金子恒弘)
A friend of mine advised me to review this site. And yes. it has some useful pieces of info and I enjoyed reading it.
2023年1月19日 @ 11:58 AM
I like to spend my free time by scanning various internet resources. Today I came across your website and I found it has some of the most practical and helpful information I’ve seen.
2023年1月20日 @ 1:59 PM
I have to say this post was certainly informative and contains useful content for enthusiastic visitors. I will definitely bookmark this website for future reference and further viewing. cheers a bunch for sharing this with us!
2023年1月26日 @ 10:42 AM
thank, I thoroughly enjoyed reading your article. I really appreciate your wonderful knowledge and the time you put into educating the rest of us.
2023年1月30日 @ 11:44 AM
Abnormal this put up is totaly unrelated to what I was searching google for, but it surely used to be listed at the first page. I suppose your doing one thing proper if Google likes you adequate to place you at the first page of a non similar search.
2023年2月3日 @ 12:53 PM
Makes sense to me.
2023年2月5日 @ 2:00 AM
When we look at these issues, we know that they are the key ones for our time.
2023年2月14日 @ 9:53 PM
I do believe your audience could very well want a good deal more stories like this carry on the excellent hard work.
2023年2月23日 @ 2:57 AM